-5år, och en underbar tripp till huvudstaden!

Inne på BikBok tyckte Oskar och Therese att jag blev rosa som en gris.. Men det var faktiskt varmt, och då blir jag lite rosa.. :P


-5år!

 


På Lördag har vi varit tillsammans i 5år, och vi firar med en tripp till Stockholm. Träffa T.G, IKEA, kläder... Åh, vilken helg!

Vi åker i morgonbitti, nu, in i duschen, klä mig, och till jobbet!

-I got my angel now.


-We found love.

Kenza, Guldfynd


-I'm not superstitios.


-I love it!

Mycket skor har det blivit den här hösten, här är tre av de senaste nyköpen. Alla är såklart från skokanonen!


-Härliga


-Sen, suddig sommarkväll.


-Stjärnorna finns här.


-New Shoes.

Idag ska jag jobba i mina nya skor! Jobbar till stängning idag så när jag kommer hem är det middag på bordet, hoppas jag iaf! :) Jag är så lycklig just nu, allt går min väg. Och jag är oerhört glad att jag inte går i skolan!! Kan inte vara bättre just nu!

 

Best Recards

Frida!

 


-You can dance.

Ny liten fillur till hemmet! Fiint. Liknar en stor vitlök.. Men fin!


-Set fire to the rain!

Av: Robin Gustavsson


-Good old times.


-Vart jag mig i världen vänder.


-To little to big.


-Happy face!


Idag har jag haft besök av min moster och lille kusinen! Emely och simon var också här. Vi åt paj och glass, blåbärspaj!

-The biggest head!


-Fade into darkness.

Små piffat!


-What are words?

Igår var en härlig dag! Jag slutade jobbet klockan tre sen hem hämtade syster och ivåg på lite shopping. Vi köpte med oss massa höst mys. Ljus, lyktor, krukor och blommor! Det blev så fint hemma. Jätte nöjd. På kvällen åkte vi hem till Andreas, Jillanda och lilla Timja. Vi kollade på det super fina huset och drack kaffe (TEE)!

Härlig, slapp och mysig dag! Nu ska jag städa.. Är ju trots allt ledig (!)

-Let me see your body go like a maraca!


-I can transform ya.


-I'm talking about a revolution.

Lördag, härligt, som jag längtat efter en hel helg!  Idag blir det lite små fix i stan. Måste exempelvis handla någon överdel att ha på mig i kväll. Jag ska förhoppningsvis ut och dansa i kväll med Jolin. Och det har inte hänt på flera veckor! Det ser jag framemot! Ihelgen skall även Emely bo hos oss då Simon är iväg på upptåg. Ha en trevlig Lördag!


-Våran nya fina bil!



Vilken känsla att köra! Helt underbart! :)

-Who's gonna save the world tonight!

Idag står det jobb på schemat. Börjar nu på morgonen och slutar ikväll. Men helgen är fri och det kommer verkligen uppskattas, har inte haft en ledig helg på tre veckor. Så nu känner jag faktiskt av det i kroppen. I morgon kommer en lite överraskning upp. Jag är spänd och det kommer bli kul. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

-Har jag svårt att bestämma mig?


RSS 2.0