-How do you do?

Fixar i ordning lite här på sida, men hur fan får man in en bild på profilen och hur skriver man under "om mig"!?!?

-Time to work.


-Sånt jag gillar mest!

Jaa, idag ska vi få ett nytt bord hem, tror jag iaf. Hehee. Det ska målas och fixas på onsdag då jag är ledig! :) Jag ska också kolla om jag kan hitta en rolig pall att piffa upp! Hela onsdagen är nu planerad!! :)

-Whats wrong?

Hur många timmar jag än sover är jag alltid lika trött, vad är felet? Skall iväg till jobbet idag och har massor att gör där. Fixa plats och packa upp. Platsen är nästintill omöjlig att fixa, men jag ger det ett försök. Jag har på mig min nya tröja från BikBok, stickad tröja med ett fint blommönster.


-Love was out to get us.

Idag ska jag jobba och sen i kväll blir det mys med middag och film tillsammans med Oskar. <3

-Gott och blandat.


-Ledig och full av saker som måste göras.


-What to do, what to do?

Vad ska man hitta på för fredagsmys i morgon då? :

-I love shopping!

Idag till jobbet har jag på mig min nya tröja från H&M, 149:-.

Jag älskar den redan. Mjuk, och stilren!


-Till dig som det berör.

Det jobbigaste på morgonen är iaf när det är iskallt utanför täcket. Jag låg kvar i värmen en hel timme för att slippa att frysa ihjäl! Nu kom jag äntligen upp från sängen. Idag ska jag plocka lite nu på morgonen sen ska jag iväg till jobbet. Och jag är ledig i morgon igen, som det ser ut nu iaf! :) Ska försöka hinna iväg hem till mamma innan jobbet börjar också! :)


-Hejjar på mig själv.

Idag var jag med Emely och Oliver på stan! Köpte lite små saker, bla våg och Katrins Zytomierskas bok! Nu ska jag och Emley sätta igång till sommaren, vi väger exakt lika mycket som startvikt och vill gå ner lika mycket! Det här blir nog bra ändå. Jag kommer sakna goooodis som fan, vi får se hur länge jag står ut, en vecka, två?


-You're not the same as you were before, you were much more...muchier. You've lost your muchness.


-If you say no, I say yes.


-Sorry!


-What time is it?

 

-Its dinner time!!


-Jag sprang naken bort mot solen.

God kväll!

I Lördags fick vi (Jag och Oskar) en skit god middag hos Eric! Något brasiljanskt kött och potatiskgratäng! Det var himmelskt!! Till förrätt och efterrätt fick jag chokladtomtar!! Vid halv tio, tio åkte jag och hämtade Jolinis, som hade haft släkt middag med sin familj, och vi fixade oss snabbt hos Eric!

Emely kom och hämtade oss strax efter och vi började lyssna på musik, sjunga, och dricka nån cider. Vi hade riktigt trevligt, med alla. Lite deeptalk emellan sångtexterna vart det också!! Sen drog vi ner till Hamnplan! Det första som hände när vi kom in var att Jolin blev taskigt påhoppad. Vilket jag tyckte var riktigt onödigt. Men vi (alla som åkt ner tillsammans) gick in och kastade händelsen åt sidan och dansade som aldrig förr och hade skit kul! Jaa... iaf den första kvarten.. Sen bröt, mer eller mindre, helvetet ut. Det är tydligen viktigt för en del att älta, snacka skit och hitta på. Tydligen räcker det inte att stå och skrika tio minuter utan man måste förstöra en hel kväll för andra..

Söndag morgon följde jag med Emely till hennes jobb för att hjälpa henne. Sen åkte vi hem till mig och rensade kläder! Fy vad härligt det är att kasta bort all gammal skit! Nu får det plats med lite nytt! Jag och Oskar tvättade även alla våra kläder så nu är våra garderober härliga och frächa! :)

Idag har jag jobbat och nu är jag helt slut! I morgon slutar jag tidigt och på onsdag är jag ledig! Jag ska bara njuuuuta! :)

Och jag har börjat lyssna på Teddan igen! Vilken härlig VÅR känsla man får i kroppen! :)


-Vi är inte som alla andra.


-Krossa alla fönster!


-I vår stad där bor en konstig koo.


-Det finaste i min garderob!

 


-Somliga går med trasiga skor.


-Say Hello!


-Bra start på dagen!


-Sexy and I know it.


-Belive in love.


-Vilken härlig dag!

Idag har jag på mig min nya silvriga tröja till jobbet!

Jag gick upp extra tidigt i går för att hinna städa. Städningen var klar vid halv 11 och då tog jag bilen till kusinvitamin, vi lunchade och hade trevligt. Senare under eftermiddagen blev det stan en snabbis med Jolin och sen en mysig fika hos mig. Igår kväll åt vi middag med eric det var också riktigt mysigt.


-Livet leker på. För fort.

Om en timme är det jobb! Jag är helt slut i kroppen, har inte sovit klokt på jag vet inte hur länge. Ständigt trött.. Jag måste börja träna, äta klokt, ta mer ansvar med städning och tvättning. Men tiden räcker inte till! Ikväll ska jag göra en veckoplanering, som jag ska följa! Jag gjorde det varje vecka förrut, men nu har jag varit lat, väldigt länge..


-Kuligt.

Den här dagen började med ett tråkigt samtal från mamma, som jag tror blivit bra igen, men ändå. På för/eftermiddagen var jag hos min moster och min små, söta kusiner. Jag lekte med Vidar och myste med Alvar. Vi var ute, såg film, körde bilar och läste. Jag och Emely var där från ett till 5 kanske? Efter det åkte vi hem till Andreas och Jillanda och gav Timja hennes "julklapp" lite sen så där! Hon fick två små böcker! Alltid trevligt att träffa den familjen med!! 


-Tacolax.

Oskar gjorde en ur god Tacolax med hemmagjord salsa i går! Hur gott? Jäkligt gott!


-Ett test!


-Have2Have.se


199:-

298:-

-Börjar bra!

Den här dagen började riktigt bra, massor av extra jobbpass! Det gillar vi! Håller på att fixa i ordning lite lunch för att sedan göra mig i ordning till jobbet.

-Delar med mig av underbaraclaras recept!

 

Underbart recept som jag och Oskar prövade i kväll. Välldigt gott!!!! :) från underbaraclara.com

 

600 g benfritt nötkött, t ex högrev

2 msk smör

2 gula lökar

3 morötter

1//2 purjolök

1 tsk salt

15 kryddpepparkorn

5 vitpepparkorn

2 lagerblad

5 dl vatten

2 msk soja

2 msk vetemjöl

1 tärning köttbuljong

Skär köttet i 2 cm stora kuber. Bryn runtom i lite smör i en stekpanna och lägg sedan över i en gryta. Skär morötterna i stora slantar och löken i rejäla båtar, hacka purjon i små bitar. Fräs lätt och lägg i grytan. Men spara undan hälften av de frästa morötterna. Häll 1 dl vatten i stekpannan för att få upp steksafterna. Töm sedan över i grytan. Häll på vatten och alla kryddor och låt koka i ca 1-2 timmar, eller tills köttet blivit mört och faller isär med lätthet. Släng i resterande morötter och pudra sedan kalopsen med lite mjöl och låt koka upp, så att buljonen reder sig till en sås.

Servera med kokt potatis och gärna konserverade rödbetor. Jag lägger ner några kvistar persilja dessutom men det är en smaksak.

 



-Flickan och kråkan!

 


-Alltid en början!

Jag har bestämt mig. Jag ska börja träna. Oskar är så duktig på det så varför skulle inte jag kunna bli det? Han ska sätta upp min vecka med träning så det passar mig! Får se hur länge jag är duktik. Äta bra ska vi också börja göra. Även där är Oskar redan duktig. Men duktigare kan man ju alltid bli?

Önska mig lycka till!

-Min lunch!

 


-Lite mer man vill ha.


-Min älskade vän fyller år idag!

Önskar jag kunde komma på födelsadagsfika i eftermiddag, men det blir lite svårt när du bor över östersjön, 3 timmar bort! Har skickat en liten present på posten i stället! :) Grattis! <3


-Ny ducshad och redo för en fin dag!


-Yeah!

Ska jobba två dagar sen är jag ledig på onsdag! Skönt! Dessa två dagar ska jag fixa tvätten och fixa i ordning min Ipod som mamma ska köpa! Den måste packas ihop fint, som ny. :)

-Lite trasiga, och knasiga.

En liten docka jag gjort med hjälp av min moster.


-Två finaste just nu!


-Åh så fin!

Den här skulle jag verkligen vilja ha, 2000:-, dyr men så fin! med safirstenar och allt!! Man kan väl drömma?


-En till liten önskelista!

Allt detta från Hm.se


-Änglagård.

Ska se massa gamla filmer som man såg med mamma när jag var liten, uppföljaren har ju kommit! :) Ska äta massa gott och ha en mysig torsdagskväll! I morgon skall jag upp på jobb och i helgen blir det fest!


-Peta in en pinne i brasan.


-Lite smått och gott som skulle vara en fin 20 års present till lilla mig. Om någon ville veta!


-Nu börjar de.


-Längtar till sommaren!


-Det finns inget finare än ett nytt liv! <3


-Vampire Diaries.


-Det känns i tåna!

Det känns verkligen i tåna att det här kommer bli ett bra år.

Mitt nyårslöfte är:
-Spara pengar varje månad!

-Vart jag mig i världen vänder.

Måndag, och jag skall i väg till jobbet till 13. Jag har blivit bortskämd med oplanerade dagar. Men första arbetardagen för detta år kommer bli kanon! Det här året kommer bli kanon!


-God natt.


-Klä om en stol!

Gjorde om en stol här om dagen och så här fin blev den! :)


-Skål igen!


-Skål!


-Rund och glad!


-Right on time.


-Mitt 2011!


-Gott nytt år!

Hejdå 2011, hej 2012!!

RSS 2.0