-Presenter!

+ En igelkott som är en skoborstare, handukar, godis, "typ" plånbok med roligt citat, massor lipsyl och presentkort på bio! Blev jätte glad för allt (även det jag råkat missa)!! :) Tack alla!


-Julafton!


-Mellandagsrea!

Idag gick hela skaran upp tidigt för att åka och shoppa! Jag hittade ett linne till nyår, med massa glitter! Köpte även en stickad tröja! Sen köpte jag och Oskar massa fina kuddar till hemmet, och två påfågelkrokar! Jätte fint! Har också tänkt ta kort och visa allt! Och också berätta om min jul!

 

Ikväll ska jag och Oskar se Harry Potter filmer, vi har 5,6,7 och den sista kvar!


-This is what I'm made of!

Börjar lite smått göra mig i ordning till i kväll. Det värsta är kläder. Har fan inga..


-Mr postman.


-Lite smått och gott.

Vaknade 8.15 idag och det var den jobbigaste morgonen att ta sig i kragen och gå upp. Jag har hunnit städa, tvätta, börjat med att laga Emelys byxor. Allt det jag skulle göra. Konstigt nog känns det som det är mycket kvar att göra innan jul! Lite pkaeter kvar att slå in. Men det är på gång. Börjar 13 i dag så har lite tid kvar att fixa.


På Fredag blir det en sissta tur på stan innan Julafton!

-To day.

Idag ska jag jobba till stängning! Sen hem och fixa den sista tvätten, städningen, och maten inför jul! Jag vaknade i morse och fick se en knutta snö, det var nästan lite larvigt så taningt var de. Ska de va snö kan de väl vara helt täckt. Inte fläckvis.. Men trevligare än grått väder iaf! :)

 

åP Söndag, 25 har vi planerat utgång med ett gäng! Det ska bli riktigt kul! :)

 

Vi har börjat planera inför Nyår också! Det kommer lite folk hem till oss och vi ska ha trevligt tillsammans! Som förra året! Jag tänkte fixa lite spel, och annat skojj man kan göra under kvällen! Vi kommer vara 15st så vi blir rätt många i våran lilla lägenhet, så måste fixa lite sitt platser också! Men det ska nog bli kul!! :)

 


-Man kan väll önska?

Så här vill jag ha mitt sovrum. Dörrar som säng gavel är ju så fint!


-Love to kiss.


-Do you know?


Silver brickan kommer till användning!

2011-12-19_17_56 (MMS)

Silver brickan kommer till användning!


-Hey Ya.


-Under the big moon.


-Before I die!


Tomtemor och Tomtefar vaktar knäcken!

2011-12-12_11_33 (MMS)

Tomtemor och Tomtefar vaktar knäcken!


SMS-inlägg

2011-12-12_18_27 (MMS)


-All this way!


-You know?


-4:de advent!


Den här helgen har varit helt underbar. Började med Julbord med jobbet, det var riktigt trevligt. Sen efter det åkte jag och bästa och grattade Anna. I Lördags var jag och Oskar och julshoppade, jag fick en fin julklänning från bästa Vero Moda, fick även träffa Veronica, hon får en alltid att bli så glad, trots det trååkiga vädret! :) Vi mötte upp mamma, åt mat. Sen på eftermiddagen åkte jag och Emely hem till moster och bakade pepparkakor! Sen gick vi på bio, Jag, O, Emely och Simon.

Idag har jag och Big'O julstädat, ätit julmat och myst. Härlig 4:de advent! Nu sitter jag i soffan och dricker en stor kopp te, och bara njuter av kvällen! Bästa helgen på länge! :)

Gudföräldrar!

Jag ska bli Gudmor till lilla skrutten! Och jag tror jag och Olvier kommer klara oss riktigt bra som gudföräldrar! :) Kunde inte bli bättre ;)


-Andra advent!

Älskar advent och jul, det är så mysigt. Tacos fick bli min mys lunch denna söndag! :)


-This time a year.


-Finaste raggisarna!


-Smile!


-Fin bil!


-Välkommen hem till oss!


-Älskar mitt hem!

Idag är jag så trött att jag inte orkar hålla upp ögonen! Men slutar tidigt idag så då blir det en snabbis på stan sen hem! Åh, älskar att vara hemma i våran mysiga soffa framför tven och tända ljus.. Det ska jag göra när jag kommer hem!

RSS 2.0